Φορολογικές δηλώσεις: Παράταση μέχρι τις 29 Ιουλίου!

Φορολογικές δηλώσεις 2019: Παράταση μέχρι τις 29 Ιουλίου!

Έως τις 29 Ιουλίου 2019 έχουν τη δυνατότητα φυσικά και νομικά πρόσωπα να υποβάλλουν τις φετινές φορολογικές δηλώσεις τους!


Χιλιάδες λογιστές – φοροτεχνικοί που αγωνίζονται καθημερινά να προλάβουν τις προθεσμίες, δουλεύοντας ασταμάτητα μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή τους ενώ το TAXIS υπολειτουργεί, περίμεναν με ανυπομονησία – και φέτος – την επίσημη ανακοίνωση ότι παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων εισοδήματος.

Ευτυχώς, με την έναρξη της εβδομάδας ανακοινώθηκε η πολυπόθητη παράταση και η  νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων είναι η 29η Ιουλίου 2019.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου που εξέδωσε το Υπουργείο Οικονομικών:

Με απόφαση της υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ στις 31.05.2019 (Β’ 2007):

– Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φορολογικού έτους 2018 των φυσικών προσώπων παρατείνεται μέχρι τις 29.07.2019.

– Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φορολογικού έτους 2018 των νομικών προσώπων και νομικών οντοτήτων, που δεν έχουν υποβληθεί μέχρι τη δημοσίευση της παρούσας απόφασης και των οποίων η προθεσμία υποβολής δεν έχει λήξει, παρατείνεται μέχρι τις 29.07.2019.


Διαβάστε επίσης: Φορολογικές δηλώσεις: Άνοιξε η πλατφόρμα στο TAXISnet!

Μοιραστείτε το άρθρο!